Propuneri experimente PAC

Calendarul de experimente aprobat la ultima întrunire a Comitetului Internațional Consultativ (PAC - Program Advisory Committee) din 11-12 noiembrie 2019 poate fi vizualizat aici.


Vă invităm să înregistrați propunerile de experimente pentru campania 2020-2021 accesând următoarea adresă:
https://tandem.nipne.ro/www-old/PAC/beamtimeapp.php

(În caz că întâmpinați dificultăți în accesarea paginii vă rugăm să dezactivați ad-blocker din preferințele browser-ului, să reîncărcați pagina și să ștergeți fișierele cache din browser).

Termenul limită pentru trimiterea propunerilor va fi anunțat în ultimul trimestru al anului curent.


Propunerea va trebui să conțină motivația științifică și argumentarea relevanței experimentului pe care îl propuneți, precum și detalii referitoare la fezabilitate în contextul infrastructurii pe care doriți să o accesați. Detalii referitoare la timpul de achiziție estimat și la volumul de date necesar reprezintă o informație prețioasă în evaluarea propunerii de experiment. Documentul va fi redactat în limba engleză, salvat ca fișier cu extensia pdf și nu ar trebui să depășească 4 pagini A4 (font: Times New Roman, 11, spațiere: 1). Prezentările se vor face tot în limba engleză, iar durata unei prezentări este de 10 minute, urmate de 5 minute de discuții. Pentru cei care nu se pot deplasa în Măgurele și nu au un reprezentat local, există posibilitatea de a prezenta prin intermediul instrumentelor de videoconfeință virtuale (Skype, Google Meet, Zoom, etc.).

Calendar 2020 experimente 3 MV Tandetron

Ultima actualizare: 15.03.2020